Насіннєва картопля Мирослава
Сорт та вид
Український сорт врожайної картоплі "Мирослава" відомий та популярний завдяки своїм споживчим властивостям та стійкістю до шкідливих проявів навколишньої природи.
Картопля пристосована до виживання та зростання в посушливому кліматі, тому може бути культивована в південних регіонах. Але високі показники за врожайністю дає у степовій та лісостеповій місцевості країни.
Підлягає тривалому зберіганню за дотримання рекомендованих умов мікроклімату при температурі близько 4 градусів та нормальної вологості.
Продукт містить багато корисних речовин - амінокислот та вітамінів.
Бульби пофарбовані в рожевий колір зовні і жовтий - по м'якоті.
Дозрівання та врожайність
"Мирослава" показує високу врожайність у різних кліматичних умовах.
Середній збір у сезоні становить 50-60 тонн із одного гектара.
Під кущем знаходять до 15 штук за середньої ваги 130 грам.
Повне дозрівання настає після трьох місяців зростання. Але для молодої картоплі достатньо 60 днів.
Кулінарні особливості
Картопля повністю відповідає своєму статусу універсального продукту для теплової обробки. Його можна смажити, варити без втрати виду, кольору та смаку. Додають у супи та салати. Готують картоплю-фрі та пюре.
Опірність хворобам
Сорт успішно долає активність вірусів, бактерій та грибів. Хвороби не пробиваються через захисні властивості картоплі. Спостерігається стійкість до раку, нематоди, альтернаріозу.
-
Термін дозрівання:
-
Селекція:
-
Використання:
-
Колір шкірки: